Натурални перли

   Перлите са едно от  най-ценните богатства на природата. Красотата им е неподправена. Те нямат нужда от допълнително полиране и моделиране, за да се разкрие красотата, която притежават.

  Перлите се образуват от миниатюрна песъчинка, която попада в тялото на мидата. Ако мидата не успее да я изхвърли, започва да отделя седеф, който от своя страна започва да обвива песъчинката и така слой върху слой седефът образува перлата.

   В днешно време перлите се отглеждат и с намесата на човешката ръка, чрез изкуственото поставяне на песъчинки или други дразнители в мидата. Култивиране на перли може да се извърши както в сладководни води, така и в сладководни водоеми. Култивираните речни перли са най-разпространени и имат голямо разнообразие като големина, форма и цветове. Най -широко познати са белите класически перли, но като цветови нюанси се срещат прасковени, розови, сини, сиви, зелени, лилави, златни и кафяви перли. Всички тези цветове се срещат в деликатни оттенъци върху различните перлички, с които тези малки бисери така омайно запленяват всяко женско сърце.

  Перлите засилват усещането за женственост. Легендите гласят, че бисерите даряват хората с красота, вярност и смелост. Направени като подарък от мъж на своята нежна половинка са символ на истинска любов.

Перлите са едни от най-желаните бижута за жените и никога няма да излязат от мода. Без значение от повода, бижутата от перли винаги ще придават точния завършек към визията на всяка дама.

  В нашите колекции ще откриете както вечните, класически модели, така и изделия, които са модерни, нестандартни, секси и предизвикателни, вдъхновени от самите нас. Ще Ви помогнем да освежите външния си вид и да разкриете сексапила, увереността и силата си.